Wish outdoor #BLOG13

 

Nee geen festival met drankjes drinken, dansjes doen en een lekkere pizza punt eten… Nee een festival van kei hard werken. Samen met mijn vriendinnetje Pleun stonden wij 2 jaar geleden voor het eerst op dit festival aan de andere kant van de bar. Met 40 graden stonden wij non-stop drankjes te verkopen aan de festivalgangers. De flesjes water gingen heel erg hard maar ook de bier en de mixdrankjes verkochten we goed en dat natuurlijk allemaal voor de hoofdprijs.

Helaas konden wij er vorig jaar niet bij zijn maar kregen we dit jaar toch weer de vraag van Robbert of we weer wilden werken op Wish. Dat was zo goed bevallen dat we dat weer met alle plezier wilden doen.

 

 

Zaterdagmiddag om 13.30 vertrokken van huis om vervolgens om 15.00u met een backstage armbandje en Bavaria t-shirt achter de bar te staan en …. dit keer op het echte Main Stage!!  Dus voor ons was het ook een beetje een festival. Om 17.00u was onze eerste en ook meteen laatste pauze van een half uurtje. De hele dag door gezellige festivalgangers aan de bar gehad die een drankje kwamen bestellen maar ook even gezellig een praatje maakten. De dag vloog voorbij al kregen we aan het einde van de dag toch wel wat zere benen en pijn in onze rug.. ja we zijn ook niet meer de jongste he.. Om 02.00u werd de 2de dag van Wish Outdoor afgesloten met vuurwerk. De bar nog even in orde gemaakt voor de volgende dag en vervolgens deze dag in de personeelstent afgesloten met een lekker vette hap!

Maar toen nog naar huis.. wat wilden we graag in ons bed liggen!! Om wakker te blijven hebben we maar een oude cd opgezet en natuurlijk heeeel hard mee gezongen, want ja niemand kon ons toch horen

 

 

 


KINGSDAY #BLOG8

 

Ja Koningsnacht en Koningsdag stonden weer op het programma. Het is ieder jaar altijd weer even denken wat zal ik eens gaan doen. Aangezien ik Koningsdag heel vroeg uit de veren moest, had ik maar besloten Koningsnacht dicht bij huis te blijven en het gezellig te vieren met vriendinnen in het dorp en weer op tijd in bed te liggen.. Dat was natuurlijk niet gelukt....

Eerst verzameld bij een vriendinnetje om vervolgens in stijl (ofcourse) naar Koningsnacht te gaan. Met de Nederlandse vlag op ons gezicht en een oranje shirt vermaakten wij ons helemaal. Tijdens deze avond werd er ook nog een oranjequiz georganiseerd, en zoals altijd gingen wij natuurlijk voor de winst. Weliswaar niet gelukt maar toch heel blij met een 2e prijs die bestond uit o.a. zilveruitjes, tapenade en snoepjes. Op de muziek van Lil Kleine tot aan de Spice Girls dansten wij door tot 02.30 om vervolgens de avond af te sluiten bij een vriendin thuis met snacks. Om 03.30 lag ik eindelijk in bed.

 

Dat was maar van korte duur want om 06.30 werd ik al weer wakker getrommeld door papa.. Om 7 uur moesten we namelijk aan het ontbijt zitten bij restaurant Proef Me Nu om afscheid te nemen van alle trippers die in 41 dagen naar Shanghai rijden. Maar ik had de wekker eigenlijk pas om 07.30 gezet. Dat ging natuurlijk niet door, want volgens papa zouden ze om 08.00 uur vertrekken wat dus 09.00 uur werd.. Daar ging mijn uurtje extra slaap. Dus maar snel uit mijn bed gegaan en een lekker ontbijt gegeten en de mannen uitgezwaaid. Wie de trippers wil volgen, neem een kijkje op www.trippersriethoven.nl.

                                                                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na het ontbijt nog even naar stal geweest en daarna snel naar huis om me vervolgens klaar te maken voor Koningsdag. Na vorig jaar geen Koningsdag gevierd te hebben vanwege het slechte weer, dit jaar toch maar besloten om aan te sluiten bij de groep uit ons dorp die naar het 538 feest in Breda zouden gaan.

 

Om 12.00uur verzamelden we en hebben we eerst met zijn allen wat gegeten om vervolgens met 2 auto’s, gelukkkkig :), naar Breda te vertrekken. Voor sommigen was dit een minder fijn ritje maar goed...

                                                                                                                

 

 

 

 

 

Ik denk dat we rond half 3 onze plek op het terrein hadden gevonden en het feest kon beginnen. Maar geen feest zonder vlaggetjes op het gezicht. Als 3 meiden van de groep was het erg lastig om iedereen ‘’vrijwillig’’ van vlaggetjes te voorzien maar natuurlijk is het alsnog gelukt aan het einde van de dag. Met o.a. Mr Probs, Dre Hazes, Armin van Buuren en als laatste Kensington als artiesten was het een super leuke dag.

 

 

Helaas was het voor de weegschaal een minder goede dag met een pannenkoek, tosti en suikerspin en de Mc Donalds op de terug weg haha. Maar morgen weer een nieuwe dag. Mijn Koningsnacht en dag was in ieder geval heel erg leuk, ik hoop die van jou ook!

 

  

 

 

Tot volgende week,

X Sanne 

 

 

EETCLUB #blog2                                            19 maart 2017

 

Het is vandaag zondag, ik houd echt van zondagen, ja wie niet. Deze dag kan ik thuis altijd lekker een beetje rommelen en staat er meestal ook wel iets gezelligs op de planning en vandaag is dat de EETCLUB.

Sinds een paar jaar, ik weet al niet eens meer hoelang we dit al doen, maar met 5 vriendinnen zijn wij de eetclub begonnen, zo noemen we het dan. Iedereen begint toch steeds meer aan het huis boompje beestje en zo hebben we toch iedere maand een dag dat we gezellig samen zijn. Iedere keer is er een vriendin aan de beurt om een 3 gangen menu klaar te maken voor de andere 4 vriendinnen. Nadat iedereen aan de beurt is geweest gaan we gezellig uiteten en daarna beginnen we weer vooraan.

Hoe mooi is deze keuken? I'm in LOVE 

 

Vandaag is mijn vriendinnetje Pleun aan de beurt om zich uit te sloven in de keuken. Ze woont pas net met haar vriend samen in haar nieuwe huis met een hele gave keuken dus de verwachtingen zijn hoog. Het is iedere keer wel weer erg lastig om iets orgineels te bedenken. We hebben echt al vanalles gehad van kaasfondue, Chinees, gourmet, Mexicaans, pizza… Bedenk dan nog maar is iets nieuws wat we ook weer allemaal lekker vinden. Want de een lust geen ui, de ander een bepaalde kaas en ik lust geen champignons. Erg moeilijk dus..

                                                                                                                       

Maar vanavond hebben we een heerlijk menu gekregen. Als voorgerecht kregen we een hele lekker home made broccoli soep, als hoofdgerecht broodje hamburger en als laatste een heerlijke ijstaart met een bodem van stroopwafel.

 

                          

Het was heel erg lekker, natuurlijk weer veelste veel gegeten. Maar gelukkig is het morgen weer maandag ;)

                                                                                           

Over een paar dagen vertrekken mijn zus en mama naar de zon. Willen jullie daar meer van weten?? Volgende week dinsdag zal daar een blog ennnnn VLOG over online komen dussss…. Tot volgende week!

 

XXX Sanne

© 2017 - 2019 BYSIZ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel