INKOOP DUITSLAND #BLOG14

 

Het was weer tijd om de voorraad een beetje aan te vullen. Dus gisterenochtend richting het Duitse Neuss, waar we altijd onze inkoop doen. Natuurlijk weer goed kunnen slagen met een aantal dingen die uitverkocht waren en weer een paar nieuwe dingen die je inmiddels alweer online kunt shoppen via onderstaande link;

https://www.bysiz.com/c-3883994/kettingen/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na de zomer willen we graag een keer op inkoop gaan in Parijs. Dan hopen we natuurlijk met weer allemaal mooie spulletjes voor jullie thuis te komen. Dus we houden jullie op de hoogte!

 

LIEFS BYSIZ 

 

 


 

Fashion Testje #BLOG 7

 

In deze blog stellen wij elkaar vragen over fashion. Eerst stel ik, Steffie, een paar vragen aan mijn zusje. Ik zie haar vaak in haar rijkleding maar toch heeft ze ook een bomvolle kledingkast met andere kleding ;

 

Wat is volgens jou een grote trend van afgelopen tijd?

‘’ Uhm ik denk de choker. Ik moest wel weer wennen aan dat ding om je nek. Maar ik ben er nu weer aangewend en heb er zelf ook een paar. Maar jij kan daar wel weer in doorslaan. In grote of kleur en dan zo strak om je nek, ik krijg daar de kriebels van.

 

Wat is jouw favoriete designer item uit jouw kast?

‘’ Dat weet jij wel, mijn Valentino tas. Ik heb die vorig jaar december gekocht. Ik was al zo lang verliefd op die tas. Ben er nog iedere dag blij mee.

 

Ga je graag winkelen?

‘’ Ja, ik vind winkelen heel erg leuk totdat ik niks kan vinden. Dan vind ik het heel vervelend worden. Maar gelukkig heb ik jou. Ik zie dan kleding in de winkel hangen en dan vind ik het niks, tot dat jij ze aan hebt, dan wil ik ze ook haha.

 

Wat vind je van mijn kledingstyle?

‘’ Jij gaat echt met de mode mee en ik huppel er een beetje achteraan haha. Nee ik vind jou kledingstyle leuk en je kan ook alles hebben. Op een enkele dingen na, zoals die klompschoentjes van je haha.

 

Nu is de beurt aan Sanne om een paar vragen te stellen aan haar zus over fashion. Ik snuffel regelmatig in haar kledingkast dus ik weet ik wel wat ze mooi vind. Maar door haar jaren ervaring in de mode wereld, kan ik nog veel van haar leren. Al hebben we allebei ook wel een eigen style;

 

In welke trend kun jij je het beste vinden?

‘’ Mhh meteen een moeilijke vraag.. Ik kan mezelf het meeste vinden in de oversized, knitwears en sweatshirts en de overknee boots. Die zijn geweldig.

 

Hoe vaak in de maand koop jij nieuwe kleding?

‘’ Hahaha, je kan me beter vragen hoe vaak ik in de week nieuwe kleding koop. Nee ik denk wel 1 a 2 keer per week.

 

Wat is voor jouw het belangrijkste als we het over fashion hebben?

‘’ Voor mij is het belangrijk wat ik ook draag, dat ik mezelf kan zijn en dat ik me comfortabel voel, wat andere mensen er ook van vinden.

 

Wat vind je van mijn kledingstyle?

‘’ Je hebt een leuke style maar kiest denk ik wel eerder voor safe. Maar kan dan ook wel weer iets aparts dragen.

 

Dit keer was het een iets andere blog dan normaal. Volgende week dinsdag weer een nieuwe blog! Maar eeeeerst donderdag vlog nummer 4 '' Meet my horses ''. In deze vlog nemen Steffie en Sanne jullie mee naar stal. Abonneer je gratis op ons youtube kanaal 'BYSIZ'. Tot de volgende keer,

Liefs Steffie en Sanne 

© 2017 - 2019 BYSIZ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel