Mijn eerste babyshower #BLOG 6

 

Afgelopen zaterdag had ik mijn aller eerste babyshower. Heel bijzonder dat mijn vriendinnetje Lindsey, die ik al vanaf de basisschool ken, als eerste van ons vriendinnen clubje een kindje zal krijgen. Ook best confronterend dat het nu dus echt menens is dat we toch steeds ouder worden en het zo maar kan zijn dat er volgende week weer eentje een zwangerschap aangekondigd haha.. Maar dat betekent dan ook weer een nieuwe babyshower natuurlijk!

                                    

 

Met een groep van 24 meiden was het voor de organisatie best een geregel denk ik. Er werden cadeaus gekocht voor de Linds. Er moest voor eten gezorgd worden en om het nog eens extra leuk te maken, had de organisatie een paar spellen in elkaar gezet.

Ik had niet echt bepaalde verwachtingen van een zwangerschap maar dacht wel dat het over bevallingen en zwangerschappen zou gaan en dat gebeurde haha. Maar gelukkig ook over andere dingen want daarover kan nog niet iedereen over meepraten.

We hebben een paar weken lang onze mond moeten houden tegen Lindsey. Want het moest natuurlijk een verrassing zijn. Dus Linds werd op pad gestuurd met haar moeder om te gaan shoppen. Dat viel voor haar moeder nog niet zo mee want Lindsey had het na een paar winkels al wel gezien.. Maar wij hadden nog meer tijd nodig om de laatste hapjes af te maken en de versieren op te hangen. Om 16.00u stond alles klaar en hebben we ons opgesteld in de tuin om vervolgens een kwartier later heel hard SURPRISE te roepen toen ze in de deur opening stond. Ze was heel erg verrast, was er stil van en had helemaal niks door van de babyshower.

                                                                       

We zijn naar binnen gegaan en hebben geproost met een glaasje Hugo, maar voor Linds natuurlijk geen alcohol dus die kreeg siroop met spa rood. Na wat geklets en eten van super lekker zelfgemaakte cupcakes, zoenen en tompoesjes met roze muisjes en nog veel meer kreeg iedereen een envelop waar we een wens op konden schrijven en bovendien konden we de naam raden van de nieuwe spruit. Natuurlijk even bij de aanstaande mama geprobeerd te vissen naar de naam maar dat lukte niet... dus we moeten daar nog even op wachten. Vervolgens speelde we het spelletje hints met allemaal baby termen daarna WIE BEN IK met ook allemaal spullen voor de baby, ik hoorde dingen waar ik nog nooit van had gehoord haha. Als laatste mocht iedereen op een groot bord invullen wanneer de baby geboren zal worden en hoe zwaar het kindje zal zijn.

                              

We bleven met een klein groepje nog even hangen met een lekker wijntje. Het was een hele gezellige en goed georganiseerde babyshower. Op naar de volgende haha... maar wieeeee is de volgende...?

 

Bedankt voor het lezen, a.s. donderdag weer een nieuw vlog online op ons YOUTUBE kanaal ‘BYSIZ’. 

 

        

 

Tot de volgende!

LIEFS SANNE

 


 

HEY YOU #BLOG1

Hoi! Dit is onze eerste echte blog, dus we zullen ons eerst even voorstellen. Als zussen zijn wij samen aan dit avontuur begonnen. De oudste van ons is Steffie, geboren op 16 november 1990 en woonachtig in Eindhoven. Momenteel ben ik visual merchanischer van de Mango in Veldhoven. Mijn passie is dan ook mode. Dat zullen jullie ook wel terug gaan zien in onze blogs. De jongste, dat is Sanne, geboren op 1 september 1992 en nog woonachtig bij haar ouders in Riethoven. Ik ben internationaal grand prix amazone en daarnaast werkzaam in het restaurant Proef Me Nu van mijn ouders. Tijdens onze blogs zal ik jullie ook regelmatig meenemen in mijn paardensport.

In September 2016 zijn wij begonnen met BYSIZ. We hadden het er al een tijdje over om een webshop te beginnen maar dat liep dan vaak fout door een ruzietje wat natuurlijk wel is gebeurd met zussen. Uiteindelijk zijn we er toch uitgekomen en gestart met een sieraden webshop. In de toekomst willen we onze webshop ook nog uitbreiden met kleding en misschien wel een winkeltje in Eindhoven. Naast dat we samen deze webshop runnen zijn we ook best wel goede vriendinnen toch? Haha ja dat zijn we! We gaan regelmatig samen stappen, uiteten of naar de film. Met onze blogs willen wij jullie een kijkje in ons leven geven. Wij wensen jullie veel lees plezier!

 

XOXO Steffie & Sanne                    

                                                     

 


 

© 2017 - 2019 BYSIZ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel